"Elisabet har en lugn, trevlig och inkännande stil"
​Eva, Stockholm


Dina relationerDe flesta har en längtan till närhet. Samtidigt kan det vara skrämmande. Vi kan vara rädda för att bli sårade. Eller att andra ska märka att vi inte är så bra om de får lära känna oss.

Alla möjliga rädslor och tvivel på oss själva kan dyka upp.

​Under våra samtal undersöker vi hur föreställningar och rädslor hindrar dig i dina relationer och hur du kan komma vidare.

Dina roller i din ursprungsfamilj och i dina relationer nu tittar vi på. Vad du vill utveckla och bli mer av och vad du kanske vill släppa

Du blir mer klar över dina genuina sidor som känns som DU i grunden och som du vill vara.

Att kunna sätta gränser och säga nej när du vill och behöver det, är viktigt. Det innebär också att kunna säga ett helhjärtat ja, när det är saker du verkligen vill.

Kommunikation kan vara svårt ibland. Det kan kännas som att man inte når och inte förstår varandra.

Vi undersöker hur du bättre kan kommunicera för att nå dina nära och kära och andra människor omkring dig och kanske bättre förstå deras perspektiv.

Jag hjälper dig när du vill släppa gamla ohälsosamma föreställningar och mönster och i stället utveckla närande relationer till dig själv och dina nära och kära.


 


"Elisabet har hjälpt mig med att påbörja läkningen av några djupa barndomssår som jag tidigare inte kommit åt. Trots att kände mig lite orolig innan lyckades jag släppa kontrollen så pass att jag vågade gå in i processen på ett för mig avgörande och nytt sätt. Detta tack vare att Elisabet är så proffsig, inkännande och trygg och hela tiden stämde av var jag befann mig. Jag känner stor tacksamhet och är full av tillförsikt inför framtiden."
Monica, Stockholm


"Elisabet har bra närvaro, varm utstrålning och stort kunnande."
Jan, Stockholm 


Iréne Ödmark-Hall intervjuar mig om att sätta gränser. Obs! Mikrofonen